ÄTA & MÖTAS

Varmt välkommen på en matbit med något svalkande.


 

Meny


2019.png

Boka Julbord på 0498-200937 eller på jonas@visbygk.com


Öppettider

Kronholmen Restaurang & Bar
Öppettider:
Stängd för säsongen


Kaffe och något enklare finns att köpa i receptionen när den har öppet.
Betala med kort och swish. Varuautomat dygnet runt.

Telefon: 0498-20 09 37
E-post: jonas@visbygk.com

 

klubbstugan.png

Boka klubbstugan!

NYHET FÖR 2019!
Vårt vackra gamla klubbhus har genomgått en varsam renovering. 2019 är allt klart och du är välkommen att hyra lokalen för bröllop, fest, konferens, vinprovning eller andra event. Mer information kommer snart!

BOKA FESTEN
Bröllop, födelsedag, företagsevent... hör av dig med dina önskemål så syr vi ihop ett arrangemang på en av Sveriges vackraste festplatser. Kombinera gärna med golf, vinprovning, bastu, kubb, ribbåt eller annat kul - säg bara till. Vi kan även boka buss och taxi till och från klubben. Mejla dina önskemål så hör vi av oss!

Frågor/konferens/fest?
Telefon: 0498-20 09 37
E-post: jonas@visbygk.com


“Njut av pausen, maten och utsikten.”


Fyrhuset logi

Fyrhuset har renoverats varsamt och står nu klart för uthyrning. Ett fantastiskt boende bredvid första tee, med vidsträckt havsutsikt och alla bekvämligheter. Ring 0498-20 09 30 för priser, bokning och mer information! 

Fler bilder finns här >


Fusion i köket

Även om jag är född och uppvuxen på Gotland så har mina 23 år som kock och krogägare i Portugal satt sina spår i mitt sätt att laga mat och välja råvaror. Jag älskar det sydeuropeiska köket, med allt vad det innebär i form av fräscha grönsaker, vitlök, olivolja, fisk och skaldjur. Men jag brinner också för svensk husmanskost, gärna med en hälsosam touch. Med en amerikan som restaurangchef så blir det även en och annan matig macka på menyn - allt från pulled pork till lax och vegetariskt. Så långt det är möjligt satsar vi på lokala råvaror och närodlat - det blir helt enkelt godast på det sättet. Välkommen till bords!

Hoppas det smakar / Jonas

Telefon: 0498-20 09 37
E-post: jonas@visbygk.com