Teamet på klubben

På Visby GK driver vi allt i egen regi. Det innebär att vi alla jobbar som ett team, med samma inställning till service. Oavsett om du är ute på banan, bokar en tid i receptionen, handlar i shopen eller blir serverad av krogpersonalen så strävar vi efter att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. En känsla som stannar kvar och väcker goda minnen och lusten att komma tillbaka. Här ser du vem som ansvarar för respektive område på klubben, men det är alla medarbetare som gemensamt bidrar till din totalupplevelse. Tveka inte att fråga eller komma med synpunkter. 


Petter Lindblad, VD

"Att få arbeta med och på en unik bana som Visby GK är fantastiskt. Varje dag strävar jag och mina medarbetare efter att leverera och sätta upp den bästa bana vi kan, utifrån väder, vind och andra omständigheter. Vi som jobbar här älskar spelet golf och platsen Kronholmen. I dialog med Pierre Fulke vårdar och utvecklar vi banan året om. Vi arbetar mycket med detaljer - ofta för hand och med mindre maskiner - inspirerade av den brittiska golfkulturen där man med små medel presenterar fantastiska grönytor. Vi gör helt enkelt vårt yttersta för att få till det där lilla extra, som förhöjer din spel- och naturupplevelse."  

Telefon: 
0498-20 09 34

E-post: 
petter@visbygk.com


Linda Westerholm, Service och värdskap

"Jag älskar mitt jobb, och jag menar det! Golfen som sport, Visby GK som klubb, Kronholmen som närmiljö och inte minst; alla härliga medlemmar och gäster som jag dagligen får nöjet att serva och prata med ... roligare kan det inte bli. Tveka inte att fråga. Ring gärna. Och säg till om du saknar något eller har speciella önskemål inför och under din vistelse på klubben. Jag och mina medarbetare i receptionen och shopen finns här för din skull." 

Telefon: 
0498-20 09 30

E-post: 
linda@visbygk.com


ulf.png

Ulf Johnson, Shop- och säljansvarig

"Oavsett om du vill greppa om klubborna, prova ut ett nytt järnset, fylla på med peggar eller hitta en snygg piké med matchande keps, så är du alltid välkommen att titta in i Gotlands mest välsorterade golfshop. Här hittar du det senaste från golfvärldens mest kända varumärken. I vår fullt utrustade svingstudio kan du skräddarsy dina klubbor tillsammans med klubbens tränare. Demoklubbor har vi gott om. Låna gärna med dig ut på rangen eller banan och känn dig för innan du slår till."

Telefon: 
0498-20 09 32

E-post: 
ulf@visbygk.com


martin2.png
 

Martin Bendelin Munkhammar
PGA Certifierad Pro 

Du vet den där underbara känslan att lyckas; att slå ett slag och bollen går exakt som du har tänkt dig, eller när du gör ditt livs runda, eller när du lyckas spela 18 hål utan ett streck. Jag och mina kollegor är här för att ge dig verktygen att hitta den känslan och lyckas oftare.
     Golfrörelsen är komplex. Den berör nästan varje muskel i kroppen. Samtidigt behöver du oftast bara ändra en eller kanske två små detaljer och fokusera på dessa till 100% för att sätta allt i rullning och lyckas med förändringen. Jag brinner för golfen, både som tränare och spelare, och älskar träning i alla dess former, såväl på som utanför golfbanan. 

Hör gärna av dig! /Martin

Telefon: 0498-20 09 39 
E-post: martin@visbygk.com


Jonas Jakobsson, restaurangchef

Även om jag är född och uppvuxen på Gotland så har mina 23 år som kock och krogägare i Portugal satt sina spår i mitt sätt att laga mat och välja råvaror. Jag älskar det sydeuropeiska köket, med allt vad det innebär i form av fräscha grönsaker, vitlök, olivolja, fisk och skaldjur. Men jag brinner också för svensk husmanskost, gärna med en hälsosam touch. Med en amerikan som restaurangchef så blir det även en och annan matig macka på menyn - allt från pulled pork till lax och vegetariskt. Så långt det är möjligt satsar vi på lokala råvaror och närodlat - det blir helt enkelt godast på det sättet. Välkommen till bords!

Hoppas det smakar / Jonas

Telefon: 0498-20 09 37
E-post: jonas@visbygk.com


hela gänget!

Visby GK är en året-runt-verksamhet. 9-hålsbanan frekventeras flitigt alla dagar på året, så länge det inte ligger frost eller snö på tees och greener. Under högsäsong spelas drygt 40 000 rundor ute på Kronholmen, varav 10 000 är greenfeegäster. Som mest är vi 25-30 medarbetare som servar våra gäster och medlemmar. Hoppas du får en riktigt trivsam upplevelse!

Mvh / Personalen


Visby Golfklubbs styrelse

Berit Onsjö berit@onsjo.com  , Lars Erlandsson lars.erlandsson@telia.com, Lars Leissner Ordförande ordforande@visbygk.com , Anders Köhlmark anders.kohlmark@gmail.com , Anna Hrdlicka anna.hrdlicka.se, Adam Jacobsson Adam.j@telia.com, Robert Hilding


Synpunkter på hemsidan?

Kanske något vi glömt eller något som borde ändras. Hör av dig till info@visbygk.com