Träna

Golfträning och golfkurser för alla åldrar och nivåer!

Golf är en underbar sport, särskilt när slagen, puttarna, chipparna och bunkerslagen sitter som de ska. Det är också en sport där träning ger tydliga resultat. Precis som på gymmet så kan du ta hjälp av våra personliga tränare för att vässa din träning, rätta till små detaljer, få feedback, tips och råd. 


Kurser & Träning

Klicka på boxarna och läs mer om våra olika kurser och lektionspaket. Kontakta Martin Bendelin Munkhammar för bokning!


Våra lag


Tränare

martin2.png

Martin Bendelin Munkhammar

PGA Certifierad Pro

Du vet den där underbara känslan att lyckas; att slå ett slag och bollen går exakt som du har tänkt dig, eller när du gör ditt livs runda, eller när du lyckas spela 18 hål utan ett streck. Jag och mina kollegor är här för att ge dig verktygen att hitta den känslan och lyckas oftare.
Golfrörelsen är komplex. Den berör nästan varje muskel i kroppen. Samtidigt behöver du oftast bara ändra en eller kanske två små detaljer och fokusera på dessa till 100% för att sätta allt i rullning och lyckas med förändringen. Jag brinner för golfen, både som tränare och spelare, och älskar träning i alla dess former, såväl på som utanför golfbanan.

Hör gärna av dig! /Martin

Telefon: 0498-200939
E-post: martin@visbygk.com

20190703_105824370_iOS.png

Anders Fritzon

PGA Certifierad Pro

Jag och min familj har verkligen förälskat oss i Gotland, Kronholmen och Visby GK. I mitt tycke en av Sveriges absolut finaste och vackraste golfanläggningar med en härlig atmosfär och otroligt proffsig inställning.

Jag som tränare försöker på ett så enkelt och tydligt sätt förmedla de verktyg som pass just Dig! Jag tror på en funktionell och effektiv teknik och enkla grunder i närspelet. Jag försöker ge Er inspiration och motivation att vilja träna och spela ännu mer. Den mentala aspekten av spelet är också något jag försöker förmedla.

Målet med varje lektion eller kurs är att skapa ökad medvetenhet, mer energi och ökad spelglädje!

Min passion, Din utveckling!

Hör gärna av dig! /Anders

Telefon: 0498-20 09 30
E-post: anders@visbygk.com