Träningsresan till Al Ain, Förenade Arabemiraten

Träningsresan till Al Ain

Denna säsong åkte vi till Al Ain i Förenade Arabemiraten för vår årliga träningsresa. 18 st träningssugna medlemmar där en stor del från vårt elitlag deltog.

En riktigt bra anläggning där alla möjligheter fanns för att sätta tekniken inför säsongen och ha en underbar vecka. Bra och utmanande bana, driving-range med utslag från två håll, fyra chipping-greener, två putting-greener, en fotbollsplan för aktiviteter, 18 håls putting/äventyrsbana och 9 håls korthålsbana.

Spela korthålsbana är ett fantastiskt bra sätt att träna på, den innefattar i stort sätt alla golfens viktigaste slag. Och i framtiden kanske vi har en korthålsbana även här hemma på Visby GK. Då kan vi på nytt kora vem som är klubbens ”Shortgame-Master”

Stort tack till alla som var med och skapade en fantastisk stämning där fokuset låg på utveckling och strävan efter att bli en bättre golfspelare.

Även ett stort tack till Future Travel som arrangerade denna resa tillsammans med oss, Visby GK.

Linda Westerholm