Förbättringsarbeten

Hej, under höst/vinter är planen att förbättra vår bevattning. Det gör vi framförallt genom att sätta ny fairwaybevattning på hål 2, 8, 9 och 18. Dessa fairways får sk. dubbelradigt system som ger bättre täckning och effektivare bevattning. Det ger oss också möjlighet att bredda 9ans fairway till höger och få upp en bra klippt semiruff på högersidan mot dammen så att färre bollar studsar i. 

Vi kommer även utöka vår bevattningsdamm så att vi kan lagra mer vatten för kommande torra perioder. Samtidigt får vi då loss sand att dressa våra fairways med och höja kvalitén ytterligare. 

Pierre Fulke och Adam Mednickson kommer ner 26/10 och kommer då att forma om två bunkrar. Pierre kommer själv att sitta i grävmaskinen. Då kommer vi också ta fram ett byggnationssätt för framtida förbättringar av bunkrarna och förhoppningsvis komma fram till vilken sand vi ska satsa på i framtiden.  

Under november drar luftningsprogrammen igång igen och då kommer alla finklippta delar att hålpipas på 18-hålsbanan. 9-hålsbanas greener kommer ej att hålpipas då detta redan är klart för vintern, så vi kommer att ha mycket bra greener under vintersäsong och ambitionen är att ha 9-hålsbana öppen året runt så läng vädret tillåter.

 

Trevlig höst!

/Petter Lindblad med personal

”Den bästa golfen, på det bästa gräset, i den bästa miljön” 

 

IMAGE.JPG
Petter Lindblad