Ny puttingbana mm

Under höst och vår kommer vi att anlägga en puttingbana runt klubbhuset. Det blir som en stor green som sträcker sig från Gamla klubbhuset bort mot green på hål 18. Där ska man kunna träna umgås och ha roligt, gammal som ung. Bevattning kommer att sättas i hela klubbhusområdet. Vi gör allt med egen personal och med hjälp av Fulke/Mednickson.

 

Bevattningsdammen grävs just nu ut för att öka på vattenkapacitéten och samtidigt får vi loss massor med sand att dressa våra fairways med. 

Inom nån vecka börjar vi även med att plöja ner sk dubbelradig bevattning på fairway för att minimera antal torrfläckar och få finare fairways till kommande år. Första fairways ut blir hål 2,8,9 och 18.

Vi kommer till helgen provgräva ett antal bunkrar för att sen ta beslut hur vi går vidare.  

Banan är för övrigt i strålande skick så passa på att njuta av höstgolf på Kronholmen. Rätt kläder finns i shopen och god mat i restaurangen.

 

Vänligen 

Petter Lindblad Banchef/tf VD

IMG_5880.JPG
Petter Lindblad