Kurser & Lektioner

Kurser och träningsmöjligheter för alla åldrar och nivåer!
Golf är en underbar sport, särskilt när slagen, puttarna, chipparna och bunkerslagen sitter som de ska. Det är också en sport där träning ger tydliga resultat. Precis som på gymmet så kan du ta hjälp av våra personliga tränare för att vässa din träning, rätta till små detaljer, få feedback, tips och råd. 

Så här bokar du!
Klicka på boxarna och läs mer om våra olika kurser och lektionspaket. Kontakta Martin Bendelin Munkhammar för bokning och mer info! 

martin@visbygk.com
0498-200939


Tränare

Martin Bendelin Munkhammar
PGA Certifierad Pro 

Du vet den där underbara känslan att lyckas; att slå ett slag och bollen går exakt som du har tänkt dig, eller när du gör ditt livs runda, eller när du lyckas spela 18 hål utan ett streck. Jag och mina kollegor är här för att ge dig verktygen att hitta den känslan och lyckas oftare.
     Golfrörelsen är komplex. Den berör nästan varje muskel i kroppen. Samtidigt behöver du oftast bara ändra en eller kanske två små detaljer och fokusera på dessa till 100% för att sätta allt i rullning och lyckas med förändringen. Jag brinner för golfen, både som tränare och spelare, och älskar träning i alla dess former, såväl på som utanför golfbanan. 

Hör gärna av dig! /Martin

Telefon: 0498-200939 
E-post: martin@visbygk.com

martin2.png

Anders Fritzon
PGA Certifierad Pro

Jag och min familj har verkligen förälskat oss i Gotland, Kronholmen och Visby GK, en av Sveriges finaste golfanläggningar, med en atmosfär som är både familjär och proffsig. Min stora passion är att dela med mig av mina erfarenheter inom golf, skidåkning och livet. Jag försöker på ett tydligt sätt förklara golfens olika delar och ge var och en de verktyg som behövs för att utveckla sitt spel och sin träning. Målet med varje lektion och kurs är att att skapa ökad medvetenhet, energi och spelglädje.

Hör gärna av dig! /Anders

Telefon: 0498-20 09 30 
E-post: anders@visbygk.com