Damgolf sommaren 2018

Hej alla golfdamer!

Vi hoppas ni fått en fin start på säsongen, vädret har ju i alla fall varit fantastiskt!

Tack för responsen på vår enkät, den kommer bli ett bra underlag för att få igång damverksamheten. Vi fick 174 svar på 489 medlemsdamer  vilket får anses vara en bra respons. Vi fick också några anmälningar till att bidra till arbetet så vi kan få ihop en lite mer rejäl damkommitté. Vi återkommer till er!

Fredag 11 maj hade klubben ordnat en modevisning och vi passade på att berätta lite om sommarens verksamhet, men det är ju fler än de närvarande som är intresserade så vi informerar kort i mail. Mer info finns på klubbens hemsida och på Facebook Damgolf på Kronholmen. Det är flera fördelar med Facebook, vi kommer snabbare ut med nyheter där och som medlem i Facbookgruppen kan du ställa in så du får aviseringar när vi eller andra medlemmar i gruppen gör nya inlägg.

Vi har också en anslagstavla vid den bakre ingången till omklädningsrummet där vi anslår aktuell info.

Sommarens gemensamma tävlingar
Vi kommer ha fyra tävlingstillfällen under sommaren. Anmäl dig på vanligt sätt på Min Golf. Anmälningsavgift till damkommmittétävlingarna kommer vara 50:- och alla anmälningsavgifter går till priser.

Lördag 2 juni startar vi med kick-off, träning på förmiddagen, lunch och  lagtävling på eftermiddagen. För träningen kan du anmäla dig på anmälningslista i omklädningsrummet eller via Facebook. 

Lördag 30 juni kommer vi ha en individuell tävlig

Onsdag 18 juli har vi åter en lagtävling

Torsdag 2 augusti  kör vi en individuell tävling. Då har restaurangen grillkväll och det är trevligt om många stannar kvar och umgås och njuter av den goda maten.

Årets öppna damdag går av stapeln 12 augusti och den brukar ju vara väldigt populär så anmäl dig tidigt. 

 

 

Andra tävlingar

Birdieträdet
Förutom de gemensamma tävlingstillfällena följer vi upp förra årets Birdieträd i år också, nu med två klasser. Gör du en birdie, betala 10:- för en fågel och häng upp den i trädet i omklädningsrummet. Mer info finns där. 

 

Töisamatchen
Enkäten visade på ett stort intresse för matchspel så vi gör ett försök att få till en matchstege i år igen. 2016 hade vi många deltagare men förra året blev det för få anmälda. Läs mer här och anmäl dig på Min Golf. 

 

Vi hoppas att den här aktivitetsformen ska vara ett sätt för att fler ska kunna delta i damverksamheten och på så sätt knyta kontakter med andra golfande damer. Vi kommer alltså inte ha veckovisa arrangemang men vill du hitta en golfkompis för tätare golfande finns ju  vår Facebooksida.

 

Vi ses på golfbanan!

Damkommittén
Tina och Ulrica

Linda Westerholm