Preliminär öppning av 18-hålsbanan 12/4

Då var våren äntligen här. 9-hålsbanan är öppen med ordinarie greener och tee och i bra skick. Golfbilar är tillåtet men vi ber er att undvika att köra på gångvägarna för dom är ännu kladdiga. 18-hålsbanan öppnas preliminärt 12 April. Vi behöver göra i ordning greenerna efter höstens regn och vi kommer börja med att lufta dom i början på nästa vecka och dressa. För att kunna genomföra detta på bästa sätt behöver vi ett par dagar med bra väder. Vi kommer även att dressa tee, foregreen och fairway.

 

På lördag 7/4 kommer Pierre Fulke hit och då ska vi titta på att klippa greenerna något större för att få fler utmanade flaggplaceringar och fler intressanta lägen runt/på green. 

Igår(3/4) klippte vi greenerna på alla 27 hålen och vi kan konstatera att alla gräsytor ser mycket bra ut.

Välkommen till säsongen 2018! Nu kör vi.

 

/Petter Lindblad, Banchef Visby Golfklubb

IMAGE.JPG

Premiärklippning av Örjan och Bosse

Petter Lindblad