Påsk på Kronholmen!

 

Efter den längsta, kallaste och mörkaste vintern i mannaminne börjar nu våren faktiskt göra sig lite smått påmind. Under den gångna helgen var det vårkänslor på ön!

Vi har nu öppnat 9-hålsbanan men dessvärre kommer vi inte kunna öppna 18-hålsbanan till Påsk. Den kalla och sena våren sätter tyvärr stopp för det.

9-hålsbanan kommer att vara öppen under hela påsken, naturligtvis med reservation för vädrets makter. Tidsbokning gäller. Vid eventuell frost är banan stängd. Se alltid hemsidan för senaste info.

På Skärtorsdagen öppnar vi upp reception, shop och restaurang och har vidare öppet under hela påsken. Rangen är också öppen och det går alldeles utmärkt bra att boka lektioner för att få en riktigt bra start på säsongen.

Öppettider under påsken:

Reception och shop              8.00 - 15.00
Restaurang                           9.00 -16.00
 
Shopen är fylld av årets alla heta nyheter! Ni hittar det senaste i klubbväg, drivers, putters, järnset mm och klädhyllorna är fulla av årets kollektion! Välkomna ut och kläm och känn på sortimentet!

Vi firar påsken med ett antal fina öppningserbjudanden i shopen. Bland annat erbjuder vi 10 % rabatt på all konfektion under hela Påskhelgen. Vi rear dessutom ut kvarvarande sortiment från 2017, där kan ni hitta fynd!

I år har vi tagit fram ett erbjudande som endast riktar sig till medlemmar i Visby GK. Vid ett tillfälle per år (utöver övriga erbjudanden) erbjuder vi 10 % rabatt för inköp i shopen. Läs mer här

Passa på att under påsken köpa ett personligt Årskort på rangen för 1200 kr (ord pris 1700 kr)

I restaurangen serveras det under hela helgen god mat, Eric och Jonas är beredda och ser framemot att få ta hand om er igen! Det är en del nyheter på menyn!

Vår nya Tränare Martin är på plats hela Påskhelgen, kom gärna förbi och hälsa på honom! Martin finns tillgänglig för lektioner under hela helgen. Lektions- och kursprogrammet hittar ni här

Jag påminner även om årsmötet i Visby Golfklubb. Det går av stapeln, som framgår av tidigare utskickad kallelse, på Långfredagen den 30 april kl 13.00 på Suderbys Gård. Årsmöteshandlingar hittar ni här.

Vi ser verkligen framemot att få träffa er alla igen!


Varmt Välkomna till Kronholmen och Glad Påsk! 

 

Staffan Magnusson
Klubbchef

 

Staffan Magnusson