Info från Visby GK

    Visby Golfklubb   Vinter på Kronholmen!     Vad händer på en golfklubb på vintern? Man kan kanske tro att det är rätt lugnt, men så är det ju faktiskt inte.  Säsongen startar om bara om lite drygt två månader! Vi är därför nu i full gång med förberedelser på banan och kansliet, liksom i shopen, restaurangen och idrottsverksamheten.  Det handlar om allt från budgetarbete och underhåll av maskiner till införsäljning av företagspartners. Det röjs skog och det renoveras i gamla klubbhuset. I shopen börjar de första varorna av årets sortiment dyka upp och i restaurangen planeras menyer och aktiviteter. Kursprogram och investeringsbudgetar spikas. Medlemsfrågor hanteras och förfrågningar från greenfeegäng tas hand om. Plus mycket mycket mer! Det är full fart men det är mycket roligt att säsongen snart är igång igen!  Ny tränare/idrottschef  Sedan i början av januari har vår nye tränare/idrottschef, Martin Bendelin Munkhammar, påbörjat sin anställning här hos oss. Det känns toppen! Med sin bakgrund och kompetens kommer Martin vara en stor tillgång för oss här på Visby GK. Han arbetar just nu med att färdigställa årets kurs- och lektionsprogram. Programmet är klart om ett par veckor och presenteras då på hemsidan. Inom kort återkommer vi även med en närmare presentation av Martin och hans tankar och idéer inför säsongen. Anders Fritzon ansluter även i år till tränarteamet, vilket vi är mycket glada för. Anders arbetar som tidigare på säsongsbasis.  Banutveckling  I mitten av februari kommer styrelsen tillsammans med Pierre Fulke, vår banarkitekt, genomföra en strategidag med inriktning på framtida banutveckling. På programmet står bunkerprojekt och vidare utveckling av banan. Vi kommer naturligtvis att framöver kommunicera ut vad som kommer fram efter denna dag och detta projekt.  Friskvård  Som du kanske läst eller hört de senaste dagarna har golfen, äntligen, blivit godkänd som friskvård. Det hela är nytt och det verkar vara lite tolkningar om vad som gäller. Det vi vet hittills är att spelavgift, rangekort och gruppträningar är godkänt som friskvård. Vi kommer definitivt ha skäl att återkomma med mer info om detta framöver.  Hemsidan  Vi kommer i början av februari lansera en ny medlemsdel på hemsidan, för att komma in där måste man som medlem logga in. På dessa sidor har vi samlat all information som rör dig som medlem. En ytterligare nyhet är att vi där kommer samla erbjudanden till dig som medlem, det kan vara allt från rabatt på lektioner till fina erbjudanden från våra företagspartners. Håll utkik!  Betalning av årsavgifter  Ett stort TACK till er medlemmar som har betalat in 2018 års avgifter via kortbetalning på " Min Golf"/ golf.se. Det är redan nu närmare 900 medlemmar som betalat på detta sätt. För vår del på Visby GK är det mycket värdefullt - vi sparar både tid och pengar.  Som vi tidigare kommunicerat vill vi visa vår tacksamhet genom att lotta ut priser vid två tillfällen bland medlemmar som betalar på detta smidiga sätt.  I den första lottdragningen vann Sven Hansson ett presentkort på 4000 kr. Den andra dragningen sker den 1 februari så om du betalar in din årsavgift via "min Golf" senast den 31 januari har du chansen att vinna ett presentkort på en övernattning i det nyrenoverade Fyrhuset samt 4 st grillbuffé på Golfkrogen.  Läs mer här om hur man går tillväga för att betala via golf.se. Det är enkelt och fördelaktigt på flera sätt.  - Ditt medlemskap aktiveras omgående  - Du sparar 100 kr i administrations/fakturaavgift som annars tillkommer.  - Du betalar snabbt och enkelt med betal- eller kreditkort  Om ni inte väljer att betala via golf.se kommer det en faktura i brevlådan inom kort.  Frågor  Har ni några som helst frågor eller funderingar eller synpunkter är ni i vanlig ordning mer än välkomna att kontakta oss. Ni når oss på info@visbygk.com eller 0498-200930.   Med varma golfhälsningar   Staffan Magnusson  Klubbchef Visby GK  

 

Visby Golfklubb

Vinter på Kronholmen!
 

Vad händer på en golfklubb på vintern? Man kan kanske tro att det är rätt lugnt, men så är det ju faktiskt inte.

Säsongen startar om bara om lite drygt två månader! Vi är därför nu i full gång med förberedelser på banan och kansliet, liksom i shopen, restaurangen och idrottsverksamheten.

Det handlar om allt från budgetarbete och underhåll av maskiner till införsäljning av företagspartners. Det röjs skog och det renoveras i gamla klubbhuset. I shopen börjar de första varorna av årets sortiment dyka upp och i restaurangen planeras menyer och aktiviteter. Kursprogram och investeringsbudgetar spikas. Medlemsfrågor hanteras och förfrågningar från greenfeegäng tas hand om. Plus mycket mycket mer! Det är full fart men det är mycket roligt att säsongen snart är igång igen!

Ny tränare/idrottschef

Sedan i början av januari har vår nye tränare/idrottschef, Martin Bendelin Munkhammar, påbörjat sin anställning här hos oss. Det känns toppen! Med sin bakgrund och kompetens kommer Martin vara en stor tillgång för oss här på Visby GK. Han arbetar just nu med att färdigställa årets kurs- och lektionsprogram. Programmet är klart om ett par veckor och presenteras då på hemsidan. Inom kort återkommer vi även med en närmare presentation av Martin och hans tankar och idéer inför säsongen. Anders Fritzon ansluter även i år till tränarteamet, vilket vi är mycket glada för. Anders arbetar som tidigare på säsongsbasis.

Banutveckling

I mitten av februari kommer styrelsen tillsammans med Pierre Fulke, vår banarkitekt, genomföra en strategidag med inriktning på framtida banutveckling. På programmet står bunkerprojekt och vidare utveckling av banan. Vi kommer naturligtvis att framöver kommunicera ut vad som kommer fram efter denna dag och detta projekt.

Friskvård

Som du kanske läst eller hört de senaste dagarna har golfen, äntligen, blivit godkänd som friskvård. Det hela är nytt och det verkar vara lite tolkningar om vad som gäller. Det vi vet hittills är att spelavgift, rangekort och gruppträningar är godkänt som friskvård. Vi kommer definitivt ha skäl att återkomma med mer info om detta framöver.

Hemsidan

Vi kommer i början av februari lansera en ny medlemsdel på hemsidan, för att komma in där måste man som medlem logga in. På dessa sidor har vi samlat all information som rör dig som medlem. En ytterligare nyhet är att vi där kommer samla erbjudanden till dig som medlem, det kan vara allt från rabatt på lektioner till fina erbjudanden från våra företagspartners. Håll utkik!

Betalning av årsavgifter

Ett stort TACK till er medlemmar som har betalat in 2018 års avgifter via kortbetalning på " Min Golf"/ golf.se. Det är redan nu närmare 900 medlemmar som betalat på detta sätt. För vår del på Visby GK är det mycket värdefullt - vi sparar både tid och pengar.

Som vi tidigare kommunicerat vill vi visa vår tacksamhet genom att lotta ut priser vid två tillfällen bland medlemmar som betalar på detta smidiga sätt.

I den första lottdragningen vann Sven Hansson ett presentkort på 4000 kr. Den andra dragningen sker den 1 februari så om du betalar in din årsavgift via "min Golf" senast den 31 januari har du chansen att vinna ett presentkort på en övernattning i det nyrenoverade Fyrhuset samt 4 st grillbuffé på Golfkrogen.

Läs mer här om hur man går tillväga för att betala via golf.se. Det är enkelt och fördelaktigt på flera sätt.

- Ditt medlemskap aktiveras omgående
- Du sparar 100 kr i administrations/fakturaavgift som annars tillkommer.
- Du betalar snabbt och enkelt med betal- eller kreditkort

Om ni inte väljer att betala via golf.se kommer det en faktura i brevlådan inom kort.

Frågor

Har ni några som helst frågor eller funderingar eller synpunkter är ni i vanlig ordning mer än välkomna att kontakta oss. Ni når oss på info@visbygk.com eller 0498-200930.


Med varma golfhälsningarStaffan Magnusson
Klubbchef Visby GK
 

Staffan Magnusson