NatWest Island Games närmar sig!

Nu är det inte långt kvar tills att NatWest Island Games inleds!

Island Games är ett väldigt stort evenemang med cirka 3 500 utövare (fler utövare än vinter OS)från 24 olika öar runt om i världen. De mest långväga gästerna kommer från Falklandsöarna och St Helena.

Spelen inleds med stor Invigning i Visby lördag 24 juni där de olika öarna tågar in likt en OS invigning. Därefter pågår spelen under en vecka runt om på ön.

Som ni säkert känner till är Visby GK, tillsammans med Slite GK, en av spelplatserna för golfen. Det är cirka 110 deltagare som kommer att spela golftävlingen. Det är dels en individuell herr- och damtävling och dels en lagtävling. Gotland representeras av 4 tjejer och 4 killar.

Damlaget består av Christella Winzell, Linda Helledaij, Lina Svegsjö och Agnes Olofsson. Herrlaget består av Colin Daly, Daniel Sojde, Filip Andersson och Måns Yttergren. Idel kända Visby GK ansikten! Kom gärna ut och heja på!

Tävlingen spelas 27-30/6. Tisdag och torsdag spelas tävlingen på Slite GK och onsdag och fredag på Visby GK. Inspelsvarv sker på Slite på söndagen 25/6 och på Kronholmen måndag 26/6.

Det är cirka 25 frivilliga Visby GK medlemmar som kommer att hjälpa till under tävlingsdagarna. Vi är väl förberedda! Om det ändå är någon ytterligare av er som har tid och lust att hjälpa till så finns det alltid något att hjälpa till med! Om så är fallet är ni välkomna att kontakta Staffan, 0498-200933 eller Staffan@visbygk.com

Varmt Välkomna att komma ut och heja fram våra gotländska hopp!

Staffan Magnusson