Välkommen Martin!

Idag är vi väldigt glada!

Vår nya tränare Martin Bendelin Munkhammar har idag nämligen skrivit på anställningsavtalet, avtalet berättar att han från och med januari 2018 ska arbeta som golftränare på Visby GK.

Anders Fritzon kommer också att fortsätta arbeta framöver men främst under säsong. Det betyder att vi nu har en riktigt bra laguppställning på tränarsidan och nu finns verkligen alla möjligheter att ta vår idrottsverksamhet framåt, inte minst på ungdomssidan.

Martin har en lång och gedigen erfarenhet som tränare, han kommer senast från en tjänst som Head Pro på Slite GK. Vi kommer såklart att inom kort att återkomma med en mer detaljerad beskrivning av Martin och där han framförallt själv ska få chansen att berätta om sina planer mm.

Varmt Välkommen Martin! Det kommer bli skoj!

Munken.jpg
Staffan Magnusson