Medlemsresor

Medlemsresa-costa-ballena.jpg

Det finns ett fåtal platser kvar på träningsresan till Costa Ballena den 19-26 mars 2018. För intresseanmälan kontakta info@visbygk.com!

Medlemsresa Costa Navarino2.jpg

Costa Navarino den 21-28 april 2018 är fullbokad. Vill du ställa dig på köplats om någon skulle hoppa av? Kontakta info@visbygk.com


Medlemsresa våren 2017 - Costa Navarino

Klubbens medlemsresa gick till Greklands olivkust - Kalamata - där vi bodde, tränade, spelade och njöt i fulla drag på superanläggningen The Westin Resort Costa Navarino. Längst ut på Peloponnesos, med milsvid kust- och havsutsikt, ligger denna resort med två sanslöst fina golfbanor, ett gigantiskt hotellområde med pooler, privat strand, krogar, cafeer, gym, tennisbanor, butiker, spa-anläggning m.m. Vädrets makter var på vår sida, så vid sidan om golfen fanns det även tid för sol, bad, promenader längs stranden och cykelturer i de vackra omgivningarna. De frivilliga träningspassen på och omkring rangen lockade dagligen stora delar av gruppen. Anders yogaövningar gjorde också susen för kropp och själ. Självklart var middagarna både långa, trevliga och goda. En utflykt till den charmiga fiskebyn Pylos rymdes också på programmet. Alla var så pass nöjda, att vi där och då bestämde att lägga även 2018 års medlemsresa just här!

Träningsresa våren 2017 - Montecastillo

Klubbens träningsresa till Montecastillo Golf Club, några mil utanför Cadiz i södra Spanien, blev snabbt fullbokad. Ett tjugotal spel- och träningssugna golfare med max hcp 15 åkte ner för att vässa sitt golfspel under ledning av Visby GK:s tränare.18 hål om dagen på den tuffa, vackra och utmanande banan varvades med intensiv träning. Det nöttes på rangen och drillades chippar, puttar, wedgar, bunkerslag m.m. så det stod härliga till. Träningsnärvaron var nästan hundraprocentig, trots dagliga pass - vilket engagemang! Även på kvällarna höll gruppen ihop och den som gissar att det snackades golf runt middagsbordet är helt rätt ute. Det här var resan där alla levde, åt och sov golf. Kan man ha det bättre?