BO I FYRHUSET INTILL FÖRSTA TEE

Bredvid första tee, med fri utsikt över Östersjön, Karlsöarna och Västergarns Utholme, ligger Fyrhuset, med anor från 1800-talet. Under 2017 har huset  genomgått en omfattande renovering och modernisering och erbjuder idag ett exklusivt boende för upp till fyra personer. I Fyrhuset finns såväl kök som badrum. Ni bokar minst två nätter i taget. I priset ingår frukost, lakan, handdukar samt rabatt på greenfee och fria bollar på rangen.

Boka direkt i receptionen, ring 0498-20 09 30 eller mejla dina önskemål och kontaktuppgifter till info@visbygk.com så återkommer vi till dig. Välkommen att bo och spela på vackra Kronholmen.

Prislista Fyrhuset

Lågsäsong (ej v 26-32)

Måndag - torsdag
1-2 pers 1 500 kr/natt (minst 2 nätter)
3-4 pers 2 500 kr/natt (minst 2 nätter)

Fredag - söndag (och helgdagar) 
1-2 pers 2 000 kr/natt (minst 2 nätter)
3-4 pers 3 000 kr/natt (minst 2 nätter)

Högsäsong (v 26-32)

Alla dagar
1-2 pers 2 000 kr/natt (minst 2 nätter)
3-4 pers 3 000 kr/natt (minst 2 nätter)

I priset ingår frukost, lakan och handdukar, samt 200 kr rabatt per spelare på aktuell greenfee.


GOLFPAKET - SCANDIC

Med båt, boende och greenfee

Ta med familjen eller golfgänget på en minnesvärd golfresa till Gotland. Bo bekvämt på Scandic Hotell, mitt emot hamnterminalen, med fri tillgång till pool, bastu och relaxavdelning, en kort promenad från Visbys enorma utbud av krogar, kultur och shopping. Transport till och från golfbanan ordnas om ni inte har egen bil. I paketet ingår två greenfee, vill ni spela mer är det bara att säga till så ordnar vi det mot ett mindre tillägg.

 • Båtresa inklusive bil, Nynäshamn/Oskarshamn - Visby t/r
 • Boende 2 nätter på Scandic Visby, del i dubbelrum inklusive frukost, bubbelpool, pool, bastu, gym och relax
 • 2 greenfee på Visby GK:s 18-hålsbana - rankad 2:a i Sverige!

Måndag-torsdag: från 2.490 kr/pers (del i dubbelrum) 

Fredag-söndag: från 2.990 kr/pers (del i dubbelrum) 

 

Boka så här: Mejla ditt golf-id, namn, adress, mobilnummer samt önskade båtavgångar (se turlista) till golf17@destinationgotland.se så återkommer de till dig! Erbjudandet gäller ej vecka 26-32.


JOHAN MÅLARES HUS - GOLFWEEKEND MED GULDKANT

Mitt i världsarvsstaden Visby ligger Johan Målares Hus, med anor från 1200-talet. Huset har renoverats varsamt och erbjuder idag ett exklusivt och ytterst smakfullt boende för 5 - 12 personer. Ni hyr hela huset, inklusive personlig värd,  kock och sommelier. Övrigt program anpassas helt efter era önskemål. Är ni ett större golfgäng, ett företag, två familjer eller ett sällskap som vill unna er något utöver det vanliga så är kombinationen Johan Målares Hus/Visby GK ett svårslaget alternativ. Ring gärna, så ser vi till att skapa en upplevelse som infriar era förväntningar. Välkommen hem till Johan Målare!

Prisexempel Golfweekend All Inclusive

 • Fredag - söndag.
 • Disponera hela huset med sex dubbelrum, matsal, vinkällare, innergård m.m.
 • För mellan 5 och 12 personer.
 • Concierge Service (personlig värd) ingår under hela er vistelse. 
 • Egen kock som tillagar frukost samt en 5-rätters middag på lördagen ingår.
 • Sommelier vid middagen ingår.
 • Två greenfee (lördag och söndag) på Visby GK:s eminenta bana ingår.
 • Lunch på golfklubben ingår.
 • Transfer till och från golfbanan ingår.
 • Dryck och chefs table tillkommer.

Pris för allt detta: från 4 985 kr/person

Kontakt & bokning: 
+46 70 400 400 6
kontakt@johanmalareshus.se
www.johanmalareshus.se


Golfpaket - STRAND HOTEL

Flyg bra, bo bäst.

Bo förstklassigt och centralt på Best Western Strand Hotel, med Visbys rika krog- och kulturliv runt hörnet. Komplett frukostbuffé ingår, liksom fri tillgång till kaffe och thé under din vistelse. Vi kör dig till och från golfbanan. Efter rundan är du varmt välkommen att koppla av i vår härliga relaxavdelning med bastu och inomhuspool. 

 • Boende 2 nätter på Best Western Strand Hotel
 • Frukostbuffé ingår liksom kaffe och thé dygnet runt
 • 2 greenfee på Visby GK:s 18-hålsbana - rankad 2:a i Sverige!
 • Fri transport mellan hotellet och golfbanan vid två tillfällen

Pris måndag - torsdag: från 2.279 kr/pers (del i dubbelrum)

Pris fredag - söndag: från 2.679 kr/pers (del i dubbelrum)

Flygbiljetter köper du på www.flygbra.se  - ju tidigare du bokar desto lägre pris. Säg till om du vill att vi hjälper dig med bokning av flygbiljetter!

Boka så här: Mejla antal personer, namn, adress, mobilnummer, golf-id samt önskade golftider till bokningen@strandhotel.se . Har du andra önskemål, tveka inte att mejla så ringer vi upp dig! Priserna bygger på grupp om minst fyra personer och i mån av plats. Ej bokningsbart vecka 26-32.


Hotelltips

Visby GK samarbetar med flera av Visbys och Gotlands bästa hotell.

Kombinera din golfupplevelse på Kronholmen med en kultur- och matupplevelse i världsarvsstaden Visby. Med bil eller taxi tar det inte mer än 20 minuter ut till banan från centrala Visby. Våra hotellpartners i Visby:

Tips på alternativa boenden, nära banan


BÅT OCH FLYG

destination-gotland.png

båt, boende, evenemang och aktiviteter

Destination Gotland tar dig och dina golfklubbor snabbt och bekvämt från fastlandet till Visby. Du kan även boka golfpaket, prisvärda hotell, stugor, camping, vandrarhem samt konserter, teaterföreställningar, roliga familjeaktiviteter och mycket mer.

 

bra förbindelser från fastlandet

BRA - Sveriges nya inrikesflyg - flyger till 13 destinationer i Sverige med Bromma som nav. Under sommaren kan du flyga direkt till Visby från Stockholm - Bromma, Göteborg, Malmö, Östersund, Umeå, Sundsvall, Norrköping, Ängelholm och Helsingfors. Som golfare får du dessutom specialpris om du bokar via länken nedan! Välkommen ombord!   


Skräddarsytt

Är ni ett golfgäng som vill ha ett specialupplägg? Kontakta oss på Visby GK, så hjälper vi er med planering och bokning. Vi samarbetar med Destination Gotland, BRA och mängder av olika hotell. Dessutom har vi säkra tips på krogar, sevärdheter, shopping och upplevelser före och efter rundan. För mer information kontakta oss på 0498-20 09 30 eller maila info@visbygk.com. Allt möjligt är möjligt!