ÄNTLIGEN ÄR VÄRMEN HÄR!

Äntligen är värmen här!

Vi har haft några underbara morgnar på kronholmen där havet legat helt stilla och solen rest sig över ön. Helt magiskt. 

Men det har även i veckan kommit ett välbehövligt regn på ca 10mm. Kombinationen av regn, sol och värme gör nu att hela naturen exploderar. Allt växer så det knakar. Det är just det vi behöver nu. Detta gör att våran hjälpsådd av fairway får en bra start samt att alla gamla skador får läka ihop inför sommaren.

När dessa tillväxttoppar kommer såhär på senvårenefter en kall start på säsongen kan det medföra att det växer lite för fort på vissa ställen för att vi skall hinna med. Därför kan greenerna vara lite ojämna på sena eftermiddagen. Men vi gör allt för att hålla fortsatt hög kvalité på greenerna under hela dagen. Ruffen på sina håll kan också bli lite tjock och lång. Jag hoppas ni har överseende med detta.

I övrigt börjar banan se riktigt bra ut! Vi får mycket hejarop för banan vilket vi är mycket glada för. Det förgyller våra dagar och medför att vi vill leverera lite bättre hela tiden med samma resurser. Kom gärna fram och fråga mig om ni har några frågor eller undrar över något.

 

Tack för ordet!

Ass, banchef

Henrik Johansson

Morgon.jpg
Visby Golfklubb